interieur
& wonen.

plinten afwerking
keukenrenovatie
(bar)tafels op maat
trapstoffering

strakke plinten en architraven

Plinten, architraven (deurlijsten) en plintneuten zijn eigenlijk de puntjes op i van uw nieuwe interieur. Waar een plint ook als bescherming van de wand dient, zorgen architraven voor een luxe en sfeervolle uitstraling van de vloer of eigenlijk het hele interieur. 

Naast een mooi uiterlijk zorgen architraven ook er voor dat eventuele naden tussen kozijn en wand verdwijnen.

Plintneuten

De plintneut geeft een mooie overgang tussen de plint en architraaf. De plintneut is dikker en hoger dan de plint en dikker en breder dan de achitraaf/deurlijst.

maat werk

KEUKENRENOVATIE

TAFEL OP MAAT

TRAP RENOVATIE

PLINTAFWERKING

keuken renovatie

KEUKEN RENOVATIE

KEUKEN WEER ALS NIEUW

Een goed alternatief voor een nieuwe keuken. Is uw keuken eigenlijk nog prima maar zou een andere kleur niet verkeerd zijn? Wij maken uw keuken weer als nieuw. U kiest de kleur en eventueel nieuwe greepjes en wij gaan aan de slag!

huis in de verkoop?

Of wilt u voor de verkoop van uw huis toch nog even een ‘frisse wind’ door uw keuken laten gaan. Wij regelen dat voor u! Het enige wat u hoeft te doen is een kleur uitzoeken en misschien, voor een compleet nieuwe uitstraling, nieuwe deurgrepen

Wij regelen het hele traject

Wij zorgen ervoor dat de keuken wordt gedemonteerd en naar de spuiterij wordt gebracht. Na het aanbrengen van de nieuwe kleur zorgen wij er ook weer voor dat de ‘nieuwe frontjes’ van uw keuken worden gemonteerd.

tafel op maat bartafel salontafel

“Karl maakt graag samen met u de mooiste tafel voor bij u thuis.”