versus gordijnen.

De hoge ramen, van deze nieuwbouw woning in Hoorn, aan de achtergevel zijn voorzien van 2 rijen Versus gordijnen. Zowel het kantoor op twee hoog als de woonkamer op de begaande grond profiteren van privacy en prachtige lichtinvallen.

privacy met versus gordijnen

De unieke stofstructuur zorgt voor een optimale lichtinval, terwijl de privacy behouden blijft. Daarnaast zijn deze Versus gordijnen verkrijgbaar in diverse transparantie-niveaus, zodat je de mate van privacy en lichtinval kunt aanpassen aan jouw wensen.

PVC vloer visgraat

De PVC vloer met visgraat in de woonkamer (Montinique Charente XL).  Deze verlijmde PVC vloer is ideaal bij vloerverwarming en vloerkoeling!  Daarnaast is deze vloer vervaardigd met meerdere lagen milieuvriendelijk materiaal, van een hoge kwaliteit.

Vinyl Vloeren slaapkamers

De vinyl vloer in de slaapkamers is van Interfloor en in de kleur brons. Deze vinyl vloer voelt natuurlijk veel warmer en comfortabeler aan dan een echte cementvloer en is goed te combineren met een vloerverwarming. De vloer moet wel verlijmd worden om gebruik te kunnen maken van vloerverwarming.

Gripfix jaloezieën  in de slaapkamers

In alle drie de slaapkamers zijn zijn BD Gripfix aluminium jaloezieën van 25 mm verwerkt. De Grip-Fix jaloezie is een innovatieve oplossing voor montage op glas zonder dat je hoeft te boren en schroeven. Alle Grip-fix producten zijn bedienbaar met een handgreep. 

× Vragen?