VLOEREN, RAMEN & MEUBELS.

Voor deze woning in Oostwoud hebben wij niet alleen de vloeren en raamdecoratie geleverd maar ook de bank, eetkamerstoelen en barkrukken. 

ook (zit)
meubelen

Onze collectie zitmeubelen komen allemaal uit de collectie van NIX Design. 

NIX Design is van Nederlandse bodem en een bekende producent van originele meubelen zoals eetkamertafels, stoelen, fauteuils, en barkrukken. Een groot voordeel van NIX Design is de enorm keuze uit materialen en stoffen.

PVC vloer visgraat

De PVC vloer met visgraat motief (Gelasta) past perfect in het totaalbeeld het is een mooi contrast met de PVC tegelvloer (Gelasta stone) welke in de keuken ligt.

tv kamer annex zithoek

De tv kamer is een heerlijke plek geworden met de opvallende okergele bank (model Sofia van NIX Design)en het groene vloerkleed. Het groene vloerkleed is van Bonaparte en is ook leverbaar als tapijt. De muren zijn met de kleuren elegants breath & Green smoke van Farrow & Ball geschilderd. Het zwarte stalraampje zorgt weer voor een leuk detail in de groene muur.

barkrukken & stoelen

Voor dit interieur mochten we ook nieuwe stoelen voor de eettafel, barkrukken en een bank leveren. Allemaal van NIX Design, waar de mogelijkheden enorm zijn.

Raamdecoratie

Voor de ramen in de tvkamer is gekozen voor lichtdoorlatende Duetten (topdown-bottum up) met smartcard bediening. In de keuken en eetkamer zijn zwarte horizontale houten jaloezieën  met zwart ladderband verwerkt. 

Hout vloer

De eiken vloer in deze woning is van Hollandse vloeren, type Kennemerduinen. De rustieke vloer is wit geolied, volledig verlijmd. De lange inbetweens op waveplooi zijn van Headlam.

Laminaat op eerste verdieping

Het Meister laminaat is antistatisch, watervast en absoluut ongevoelig voor krassen. De planken zijn voorzien van een grovere structuur waardoor de vloer het uiterlijk krijgt van pas geschaafd hout.

verduisterde duettes

De verduisterde duettes (dupligordijnen) ingespannen en met handgreep bediening zijn bij uitstek geschikt voor draai kiep ramen. De honingraad vorm zorgt voor extra isolatie en zorgt ervoor dat de optrekkoorden aan het gezichtsveld worden onttrokken.

 
insectenwering voor de slaapkamer

 

× Vragen?