de GIET VLOER.

Dit woonhuis in Midwoud onderging een ware metamorfose! De woonkamer maar ook de keuken is bijna niet meer te herkennen. De houten vloer in de keuken heeft plaats gemaakt voor een Dr Schutz gietvloer.  

waarom een giet vloer?

Een dr Schutz gietvloer is niet alleen duurzaam, maar ook eenvoudig te onderhouden. Het gladde oppervlak maakt het schoonmaken moeiteloos, waardoor je kostbare tijd bespaart in het huishouden. Even vegen en dweilen volstaan om je keukenvloer er als nieuw uit te laten zien

De elastische eigenschappen van de gietvloeren zorgen voor een optimale slag-, stoot-, en slijtvastheid, maar ook voor contactgeluidreductie.

PVC vloer visgraat

De PVC vloer met visgraat in de woonkamer (Montinique Charente XL).  Deze verlijmde PVC vloer is ideaal bij vloerverwarming en vloerkoeling!  Daarnaast is deze vloer vervaardigd met meerdere lagen milieuvriendelijk materiaal, van een hoge kwaliteit.

Vloeren eerste verdieping

tekst volgt nog..

Gripfix jaloezieën  in de slaapkamers

In alle drie de slaapkamers zijn zijn BD Gripfix aluminium jaloezieën van 25 mm verwerkt. De Grip-Fix jaloezie is een innovatieve oplossing voor montage op glas zonder dat je hoeft te boren en schroeven. Alle Grip-fix producten zijn bedienbaar met een handgreep. 

× Vragen?