nieuwe vloer ep Beerepoot.

Bij EP Beerepoot ging de eerste verdieping van het winkelpand in Hoorn volledig op de schop.

Moduleo pvc vloeren

Moduleo levert kwalitatief hoogstaande vloeren en biedt bovendien veel opties qua stijl en vorm. Het Modulo PVC vloersysteem met het hexacon motief staat bekend om zijn eenvoudige installatie en onderhoud. Dit maakt het ideaal voor winkeliers die op zoek zijn naar een vloeroplossing met minimale downtime. Bovendien is het gemakkelijk schoon te houden, wat essentieel is in een omgeving waar netheid en presentatie van groot belang zijn.

hexagon tiles

Het hexagon motief  voegt een speels en eigentijds element toe aan de vloer. De zeshoekige patronen creëren een intrigerend visueel effect dat niet alleen stijlvol is, maar ook een gevoel van ruimte en dynamiek bevordert.

Duurzaamheid voor Intensief Gebruik

In een drukbezochte winkelomgeving is duurzaamheid van essentieel belang. De Modulo PVC vloeren zijn ontworpen met het oog op intensief gebruik. De slijtvaste eigenschappen van het materiaal zorgen ervoor dat de vloer zijn esthetische charme behoudt, zelfs in een winkelpand met veel voetverkeer. Zo blijft de ruimte er niet alleen aantrekkelijk uitzien, maar behoudt het ook zijn uitnodigende atmosfeer.

Hout vloer

De eiken vloer in deze woning is van Hollandse vloeren, type Kennemerduinen. De rustieke vloer is wit geolied, volledig verlijmd. De lange inbetweens op waveplooi zijn van Headlam.

Laminaat op eerste verdieping

Het Meister laminaat is antistatisch, watervast en absoluut ongevoelig voor krassen. De planken zijn voorzien van een grovere structuur waardoor de vloer het uiterlijk krijgt van pas geschaafd hout.

verduisterde duettes

De verduisterde duettes (dupligordijnen) ingespannen en met handgreep bediening zijn bij uitstek geschikt voor draai kiep ramen. De honingraad vorm zorgt voor extra isolatie en zorgt ervoor dat de optrekkoorden aan het gezichtsveld worden onttrokken.

 
insectenwering voor de slaapkamer

 

× Vragen?