tapijttegels
op kantoor

tapijttegels op kantoor

Alle vloeren van het nieuwe kantoorpand van Hero in Wognum zijn voorzien van tapijttegels. De sterke project tapijt tegels van Modulyss zijn uitermate geschikt voor intensief gebruik. 

patronen in de vloer

De tapijttegels zijn allemaal uit de collecties van Modulyss.
De lichtblauwe en donkerblauwe taptijttegels uit de Velvet& collectie zijn goed te combineren met de oranje tegels uit de Fashion& collectie en de tegels met de dessins van de Fluid& collectie zorgen voor iets specials en een bijzonder effect/resultaat. 
 
perfect voor kantoren
Velvet& is een tegel met een combinatie van bouclé en frisé structuur dit zorgt voor een speciaal effect. De Fashion& tapijttegel is een gestructureerde bouclé. Dit is een laagpolige tegel wat er voor zorgt dat het goed valt te stofzuigen en geen last heeft van de bureaustoelwieltjes. De perfecte project tapijttegel voor intensief gebruik.
.
 

patronen in de vloer

De tapijttegels zijn allemaal uit de collecties van Modulyss.
De lichtblauwe en donkerblauwe taptijttegels uit de Velvet& collectie zijn goed te combineren met de oranje tegels uit de Fashion& collectie en de tegels met de dessins van de Fluid& collectie zorgen voor iets specials en een bijzonder effect/resultaat. 
 
perfect voor kantoren
Velvet& is een tegel met een combinatie van bouclé en frisé structuur dit zorgt voor een speciaal effect. De Fashion& tapijttegel is een gestructureerde bouclé. Dit is een laagpolige tegel wat er voor zorgt dat het goed valt te stofzuigen en geen last heeft van de bureaustoelwieltjes. De perfecte project tapijttegel voor intensief gebruik.
.
 

patronen in de vloer

De tapijttegels zijn allemaal uit de collecties van Modulyss.
De lichtblauwe en donkerblauwe taptijttegels uit de Velvet& collectie zijn goed te combineren met de oranje tegels uit de Fashion& collectie en de tegels met de dessins van de Fluid& collectie zorgen voor iets specials en een bijzonder effect/resultaat. 
 
perfect voor kantoren
Velvet& is een tegel met een combinatie van bouclé en frisé structuur dit zorgt voor een speciaal effect. De Fashion& tapijttegel is een gestructureerde bouclé. Dit is een laagpolige tegel wat er voor zorgt dat het goed valt te stofzuigen en geen last heeft van de bureaustoelwieltjes. De perfecte project tapijttegel voor intensief gebruik.
.