hout & zwarte jaloezieen

Deze nieuwbouwwoning in Hoorn mochten wij helemaal voorzien van vloeren en raambekleding. De opdrachtgevers hadden de volgende wensen: stijlvol, modern & rust.

eiken vloer Hollandsche vloeren

Regelmatig verwerken wij een houten vloeren van Hollandsche Vloeren®. Zij bieden een collectie houten vloeren zoals een houten vloer hoort te zijn. Doorleefd en getekend. Door de zichtbare noesten heeft de vloer een mooie robuuste uitstraling.

Voordelen houten vloeren

Echt houten vloeren zijn geschikt voor zo ongeveer ieder vertrek in huis. Ze zijn duurzaam, gemakkelijk in onderhoud. Hout loopt comfortabel en voelt warm aan, zeker in combinatie met vloerverwarming en -koeling, want ook dat is met onze vloeren geen enkel probleem.

Voor meer informatie & inspiratie: www.hollandschevloeren.nl

Hout vloer

De eiken vloer in deze woning is van Hollandse vloeren, type Kennemerduinen. De rustieke vloer is wit geolied, volledig verlijmd. De lange inbetweens op waveplooi zijn van Headlam.

Laminaat op eerste verdieping

Het Meister laminaat is antistatisch, watervast en absoluut ongevoelig voor krassen. De planken zijn voorzien van een grovere structuur waardoor de vloer het uiterlijk krijgt van pas geschaafd hout.

verduisterde duettes

De verduisterde duettes (dupligordijnen) ingespannen en met handgreep bediening zijn bij uitstek geschikt voor draai kiep ramen. De honingraad vorm zorgt voor extra isolatie en zorgt ervoor dat de optrekkoorden aan het gezichtsveld worden onttrokken.

 
insectenwering voor de slaapkamer

Met de horren van Unilux laat je muggen en andere insecten buiten de deur. Er zijn diversen soorten mogelijkheden voor een hor. Een vaste hor, inklemhor of een rolhor. Sommige varianten horren zijn ook verkrijgbaar in alle RAL kleuren.

Hout vloer

De eiken vloer in deze woning is van Hollandse vloeren, type Kennemerduinen. De rustieke vloer is wit geolied, volledig verlijmd. De lange inbetweens op waveplooi zijn van Headlam.

Laminaat op eerste verdieping

Het Meister laminaat is antistatisch, watervast en absoluut ongevoelig voor krassen. De planken zijn voorzien van een grovere structuur waardoor de vloer het uiterlijk krijgt van pas geschaafd hout.

verduisterde duettes

De verduisterde duettes (dupligordijnen) ingespannen en met handgreep bediening zijn bij uitstek geschikt voor draai kiep ramen. De honingraad vorm zorgt voor extra isolatie en zorgt ervoor dat de optrekkoorden aan het gezichtsveld worden onttrokken.

 
insectenwering voor de slaapkamer

Met de horren van Unilux laat je muggen en andere insecten buiten de deur. Er zijn diversen soorten mogelijkheden voor een hor. Een vaste hor, inklemhor of een rolhor. Sommige varianten horren zijn ook verkrijgbaar in alle RAL kleuren.