inbetweens & lamellen

hoorn | 2016

Deze half transparante inbetweens geven privacy maar sluiten niet volledig af van de buitenwereld.

lamellen
in de keuken

De lamellen in de keuken zijn praktisch en modern. De verschillende manieren van lichtinvallen blijft mooi en u kunt altijd kiezen: open of helemaal dicht, en alles wat er tussenzit.

renovatie

De oude plavuizenvloer & openhaard zijn volledig door ons verwijderd. De gehele woonkamer & keuken werden totaal gestript. Nadat de keuken was geplaatst hebben we de plavuizen gelegd, kozijnen en deuren op maat gemaakt en geplaatst.

Daarna is alles in de juiste kleur geschilderd.

 
RVS details

Om een soort scheiding te maken tussen kamer & keuken hebben we een creatieve oplossing bedacht. Karl heeft een smalle kast gecreeerd tussen kamer & keuken. Deze kast is aan 2 kanten te gebruiken en zorgt voor een natuurlijk overgang. De zijkant van de kast is afgewerkt met een rvs strook.

Ook hebben we een op maat gemaakte rvs plaat naast het keukenblok aangebracht om vuil op de muur te voorkomen maar ook omdat het een mooi effect geeft. In de hal een opmaat gemaakte schoenenkast Alle deuren zijn afgewerkt met nieuw deurbeslag in een zelfde stijl; stoer en stijlvol rvs.

renovatie

De oude plavuizenvloer & openhaard zijn volledig door ons verwijderd. De gehele woonkamer & keuken werden totaal gestript. Nadat de keuken was geplaatst hebben we de plavuizen gelegd, kozijnen en deuren op maat gemaakt en geplaatst.

Daarna is alles in de juiste kleur geschilderd

 
RVS details

Om een soort scheiding te maken tussen kamer & keuken hebben we een creatieve oplossing bedacht. Karl heeft een smalle kast gecreeerd tussen kamer & keuken. Deze kast is aan 2 kanten te gebruiken en zorgt voor een natuurlijk overgang. De zijkant van de kast is afgewerkt met een rvs strook.

Ook hebben we een op maat gemaakte rvs plaat naast het keukenblok aangebracht om vuil op de muur te voorkomen maar ook omdat het een mooi effect geeft. In de hal een opmaat gemaakte schoenenkast Alle deuren zijn afgewerkt met nieuw deurbeslag in een zelfde stijl; stoer en stijlvol rvs.