KARL & NOORTJE

Karl Nes

Sinds 1998 verkoopt en monteert Karl allerlei soorten (houten) vloeren. Vanuit zijn werkplaats in Oostwoud,  doorkruist hij heel Noord-Holland om vele woningen maar ook bedrijfspanden te voorzien van welke type vloer dan ook.

Vloeren & interieurbetimmering

Naast het monteren, onderhouden  & renoveren van vloeren is Karl ook een zeer geroutineerd timmerman. Desgewenst worden de vloeren afgewerkt met mooie sierpinten of convectorput. Maar het aanbrengen van bijvoorbeeld lambriseringen of radiatorbekleding is ook geen probleem. En wanneer u op zoek bent naar bijvoorbeeld een volledig opmaat gemaakte (inloop) kastensysteem of trapbekleding dan bent u bij Karl ook aan het juiste adres!

Noortje Nes

Noortje is al sinds 1995 werkzaam in de woninginrichtings-branche. Bij Dudink tapijt & gordijnen (later Decorette) was zij een vertrouwd gezicht in de winkel. Ondertussen hielp zij Karl ook met de verkoop en advies van vloeren wanneer zij kon. Door de jaren heen bleek eigenlijk dat Karl’s Vloeren & Interieur toe was aan een volgende stap: het uitbreiden van diensten & assortiment. De stap was snel gezet: Karl’s Vloeren & Interieur by Noortje werd een feit.

Gordijnen, zonwering, karpetten & veel meer..

Karl & Noortje vullen elkaar perfect aan. Karl is ‘van de’ vloeren & interieurbetimmering en Noortje kan volledig haar passie kwijt in de woningtextiel. De showroom in Oostwoud is voorzien van vele “harde & zachte” vloeren maar ook een groot assortiment raamdecoratie is daar te bewonderen. Of het nu gaat om vouwgordijnen, jaloezie├źn, schutters, inbetweens of overgordijnen Noortje geeft graag advies over de vele mogelijkheden op het gebied van raamdecoraties.