Laminaat vloer

Laminaat

Hygiënisch, anti allergisch, weinig onderhoud en verkleurt nagenoeg niet. Een paar van de vele voordelen van laminaat. Daarnaast is de prijs van laminaat, ten opzichte van een massief houten vloer, zeer gunstig. Belangrijk is daarbij dat het laminaat strak en vlak ligt. De ondervloer dient goed vlak te zijn of gemaakt te worden. Het type ondervloer dat wij meestal gebruiken is naast egaliserend ook vochtwerend en geluidsreducerend. Er is zelfs een variant geschikt voor vloerverwarming.

Ook in badkamers?

Jahoor… tegenwoordig zijn er zoveel vochtbestendigen mogelijkheden op het gebied van laminaat. Niet alleen een planken-design maar ook vloeren met het uiterlijk van natuursteen zorgen voor een moderne uitstraling. De badkamer is dus geen ‘verboden gebied’ meer! De collecties van vinyl & pvc vloeren hebben hier ook mooie mogelijkheden in.

Meister & Quickstep Laminaat

Wij werken samen met de gerenommeerde leveranciers als Meister & Quick-step laminaat. De volledige collecties zijn bij Karl’s houten vloeren & interieur verkrijgbaar. Onze showroom in Oostwoud, is voorzien van diversen laminaat-vloeren maar via de onderstaande links kunt u ook alvast wat inspiratie opdoen?

klik hier!