Midwoud | woonmetamorfose voor de woon- en slaapkamer

“Woon make-over” voor landelijke stolp

De bewoners van deze rustieke stolp hadden verschillende woonwensen: nieuwe vloeren en gordijnen voor woon-en slaapkamer, kleuradvies en nieuwe stoffering voor de trap. Het resultaat laat een harmonieus geheel zien tussen de slaapkamer en woonkamer, beide op begane grond. Waar tapijt wenselijk is in de slaapkamer is er gekozen voor een 4 mtr breed vinyl met planken-dessin in de woonkamer.

Overgordijnen

De overgordijnen in de slaapkamer zijn van verduisterende stof, in de woonkamer is gekozen voor een lichtdoorlatende variant. Beiden gordijnen zijn geconfectioneerd met een 10 cm hoge vlinderplooi hangend aan decoratieve mat zwarte binnenloop-rails.

Trapstoffering

De dichte trap is gestoffeerd met een zwart tapijt. Dit bouclé tapijt is zeer geschikt voor trappen vanwege het slijtvaste karakter. Niet zichtbaar maar wel belangrijk is het rubber ondertapijt en de verwerking van half ronde latten aan de voorzijde van de treden. Het ondertapijt verhoogd het loopcomfort en de half ronde latten zorgen voor het verstevigen & beschermen van het loopvlak van de traptreden.