Midwoud | complete make-over voor Grand-cafe de Post

Merbau mozaïek vloer aangeheeld en geschuurd

De bestaande cafévloer is van merbau mozaïek en ongeveer 20 jaar geleden door Karl gelegd. Het achterste gedeelte was voorzien van marmoleum. Dit hebben we verwijderd, het mozaïek aangeheeld, en de totale merbau vloer geschuurd en afgewerkt met een matte projectlak. De vloer ziet er uit als nieuw!

Vernieuwde lambrisering en bar

Zowel de bar als de lambrisering zijn vernieuwd. Er is gebruik gemaakt van zwart geolied eiken in combinatie met donkere accenten. Het resultaat is een moderne uitstraling waarbij de sfeer van een bruin cafe niet uit het oog verloren is.

Horizontale jaloezieën in houtlook

De horizontale jaloezieën hebben een modern karakter en zorgen tevens voor een gezellige sfeer. De kleur van de lamellen zijn afgestemd op de kleur van de muren. Het ladderband heeft  een contrasterende kleur welke matchen met het plafond.

Wanden en plafond

Het systeemplafond is verwijderd en er is voor gekozen om het originele plafond in het zicht te houden. Verder is het plafond gespoten in een grijze kleur waarna de zwarte lichtrails en spots zijn verwerkt voor een industriële effect.

De opvallende steenstrips zijn een originele achtergrond voor het 3D Jupiler logo. De groene tinten van de (akoestische) muurverf zorgen voor een rustgevend en tegelijkertijd een robuust resultaat.