Midwoud | mooie pvc vloeren, vouwgordijnen, kleuradvies & overgordijnen

PVC vloeren met hardsteen en visgraat look

Deze royale nieuwbouwwoning in Midwoud mochten wij voorzien van vloeren, gordijnen & jaloezieën. Daarnaast heeft Noortje op basis van de Farrow & Ball collectie een kleurenadvies uitgebracht voor al het schilderwerk. (de kleurcombinatie in de woonkamer en keuken is Pigeon icm Cromarty, het houtwerk van kozijnen, deuren en plinten in huis zijn RAL 9010). Voor zowel de vloer in de keuken als in de woonkamer is gekozen voor een PVC vloer. De kamer werd voorzien van een PVC met visgraatmotief van Mflor. In de keuken ligt een PVC vloer met natuursteenlook van Projectfloors. Het grote voordeel van PVC vloeren is dat deze types onderhoudsvriendelijk zijn. Vergeet ook niet dat het voor een verbeterde akoestiek zorgt vanwege de dempende eigenschap van PVC. Beiden vloeren zijn afgewerkt met tijdloze MDF plinten.

Overgordijnen en vouwgordijnen

Voor de ramen in de woonkamer is gekozen voor overgordijnstof van Headlam, “Beauty”. Uitgevoerd in lange gordijnen met een wave plooi en als vouwgordijn bij de tuindeuren. De overgordijnen zijn gecombineerd met naturelkleurige vouwgordijnen in een vitrage stof, eveneens van Headlam. Deze combinatie zorgt voor een sfeervol totaalbeeld. De binnenlooprail van Interstil in mat zwart, helemaal volgens de laatste woontrends.

De Jasno horizontale jaloezieën in het kantoor zijn van hout, kleur Weathered Teak. De jaloezieën zorgen voor een mooi contrast met de witte (RaL 9010) kozijnen en blauwe muurverf (hague blue) van Farrow & Ball.