Hauwert | zwarte kozijnen & karpet

Woonkamer compleet vernieuwd

Natuurlijk willen wij meedenken wanneer de woonkamer een metamorfose mag ondergaan; Graag zelfs…!!
Al snel bleek de bestaande eiken vloer een goede maar ook de juiste basis voor de woonkamer. Opnieuw schuren en afwerken met blanke Osmo was voldoende. Het advies voor “zwarte” kozijnen, deuren en plinten werd enthousiast overgenomen. Waar écht zwart soms net te hard is hebben we hier gekozen voor de kleur Pitch Black van Farrow & Ball. Deze kleur is prima te combineren met de basic eiken vloer. De kozijnen werden voorzien met eiken houten vensterbanken, een perfecte combinatie met het donkere schilderwerk van de kozijnen in combinatie met de muur kleur Cornforth white van Farrow & Ball.

Vlinderjaloezieën en lange inbetweens op waveplooi

Voor beide tuindeuren is er gekozen voor de bijzondere vlinderjaloezieën. Deze speciale jaloeziën bestaan uit dubbelgevouwen stroken stof met de vouw aan de interieurzijde en hebben een breedte van 50 mm. Dit in combinatie met lange inbetweens (Sparkle van Headlam) gemaakt op een waveplooi zorgen voor een prachtige lichtinval. De decoratieve mat zwarte waverail van Interstil kan hierbij natuurlijk niet ontbreken.

Karpet Marble van Brink & Champion

De karpetten van Brink & Campman worden voornamelijk in Nederland geproduceerd. Prachtige kleuren en hoogwaardig materialen zorgen voor karakteristieke en solide karpetten. Hier is gekozen voor karpet Marble.